Rihanna (33) is helemaal in de wolken met haar vriend A$AP Rocky (33). De twee verwachten hun eerste kindje samen en als het aan Rihanna ligt, stappen ze ook binnenkort in het huwelijksbootje. De zangeres zou ‘zeker’ met de rapper willen trouwen, zo vertelt een insider aan ‘The Mirror’.

“Rihanna is helemaal weg van A$AP. Ze hebben een zeer hechte band en Rihanna is altijd vrij traditioneel geweest”, zo vertelt de bron. “Ze heeft vrienden verteld dat ze voor altijd bij hem wil zijn en hij heeft hetzelfde gezegd.” De twee zouden wel tot na de geboorte willen wachten met een bruiloft. 

Volgens de insider zal de bruiloft in Barbados zijn, ‘omdat ze daar allebei familie hebben’. “Het is de plek die hen bij elkaar heeft gebracht en het heeft een heel speciaal plekje in hun hart.”

Rihanna is momenteel in verwachting van haar eerste kindje. “Het krijgen van een kind is niet iets waar ze zich altijd op gefocust heeft”, zo vertelde een insider eerder tegen People. “Maar het samenzijn Rocky heeft dat veranderd. Ze kijkt ontzettend uit naar het moederschap.”

BRON: