Na een drukke periode heeft Megan Thee Stallion besloten om het even rustiger aan te doen. De rapper laat via Instagram weten dat ze een pauze inlast om haar batterij weer op te laden.

Op het sociale medium post ze een futuristisch filmpje waarop een scherm met een boodschap te zien is. “Megan Thee Stallion is zich aan het opladen. Door de grote vraag naar haar hot girl lifestyle neemt ze een periode van rust om zich voor te bereiden op wat eraan zit te komen”, valt te lezen.

In de verklaring staat dat het management van de rapper tot die tijd haar sociale media zal beheren. Op Twitter voegt ze er nog een zinnetje aan toe: “Ik kom terug als het daar de tijd voor is.”

De rapper heeft drukke jaren achter de rug, waarin ze hits scoorde als Hot Girl Summer (met Nicki Minaj), WAP (met Cardi B), Savage (met Beyonc√©) en 34+35 (met Ariana Grande en Doja Cat). Ze bracht vorig jaar in het najaar haar debuutalbum Good News uit en won bij de uitreiking van de Grammy Awards drie prijzen. Afgelopen week lanceerde ze nog de videoclip die bij haar nummer Movie hoort.