Rapper Drake (30), die zaterdagavond nog in de Ziggo Dome optrad, heeft het de laatste jaren maar druk met bekende vrouwen. Rihanna en Jennifer Lopez moesten er al aan geloven, maar nu blijkt dat Drizzy in 2015 ook kortstondig een romance had met niemand minder dan Madonna (58). De Canadese wereldster werd in 2015 intiem met de Queen of Pop, maar wilde dit geheim houden.

Tijdens Coachella, in april 2015, kusten de twee elkaar onhandig op het podium, maar hun romance startte al hiervoor. “Iedereen binnen de kring van Madonna wist er absoluut van. Ze wisten ook dat het niet voor eeuwig zou zijn, maar ze waren destijds allebei vrijgezel. Ze voelden zich enorm tot elkaar aangetrokken”, aldus een ingewijde tegen The Sun.

Type

De bron vervolgt: “Drake heeft er een handje van om met oudere vrouwen te daten, dus Madonna was zéker zijn type. Ze hadden lol met elkaar, maar hielden het echt geheim. Geen van beide was van plan om het er ooit nog over te hebben.”

De Hotline Bling-zanger heeft het maar wat druk met de vrouwen in zijn leven. Eerder gaf hij aan verliefd te zijn op Rihanna, maar nu lijkt Drizzy helemaal gelukkig met J.Lo te zijn. Al werd hij wel in Amsterdam nog gespot met een pornoster.

Bron: Telegraaf.nl (http://www.telegraaf.nl/prive/27531227/__Drake_had_romance_met_Madonna__.html)